Szkolenia dla Ciebie

Początek to nie ekspres, młynek, ziarno, początek to nauka. Wiele razy spotkałem się z sytuacją, że urządzenia nie były odpowiednio dobrane, barista stojący za ekspresem wartym bardzo dużo nie za bardzo wiedział co z tym narzędziem zrobić. Na każdy szkoleniu powtarzam, ekspres, młynek, tamper, dzbanek to są narzędzia w naszych rękach, dopiero my mając odpowiednią wiedzę możemy się tymi narzędziami poprawnie posługiwać. Uważam, że zanim zaczniecie zakupy, otworzycie Waszą kawiarnię, restaurację zadzwońcie i porozmawiajcie o możliwościach sprzętu, o jego wydajności, pomożemy Wam dobrać wszystko tak, żeby pasowało jak garnitur szyty na miarę. To samo tyczy się kawy i herbaty, tu również trzeba spróbować kilku kaw, herbat aby wybrać tą którą Wasi Goście będą zachwyceni. Samo parzenie kawy to sztuka, więc nie da się jej nauczyć w ciągu jednego dnia, to jest proces, który trwa. U nasz już ponad 15 lat i cały czas się uczymy…więc aby rozpocząć przygodę z kawą pozwólcie, że Was nieco w ten świat wprowadzimy.